Meidän perheessämme juhannus on tapana viettää aina mökillä. Hyviä puolia on siinä, että siellä saa olla luonnonkeskellä, eikä ole siellä ole teknologiaa tai mitään nykyajasta viittaavaa joka veisi huomion pois juhannuksesta.
Toivon vain sään olevan näin suosiollinen, kuin se näin aamulla näyttää. En haluaisi, että iltapäivällä sataa, mutta jos sataa ei sekään haittaa. Voihan sitten olla mökin sisällä ja kuunnella sateenrapinaa. Jossakin mielessä voin jopa viihtyäkin siellä, mutta sitä en kyllä ikinä tunnusta perheelle. En halua, että tietävät, koska silloin siellä ollaan melkein jokainen kesäviikonloppu.
Olen iloinen etteivät tiedä tästä blogista, koska silloin he saisivat tietää nämä mietteet ja oikean tunnelman mökistä. He ovat perheeni ja sukulaiseni. En voi sietää ajatusta siitä, että he tietävät tästä blogista. Onneksi kukaan heistä ei lue blogeja, joten tämä ei varmaankaan koskaan tule tietoon.
Nyt eksyin vähän aiheesta, joten palataanpa siihen. Juhannuksena kaikki eivät varmaan vietä juhannusta samalla tavalla, mutta toivoisin ettei kukaan juhlisi juhannusta alkoholijuomilla eli siten, että juhannuksena juodaan itsensä känniin. Näin ei onneksi meidän suvussa tehdä, enkä onneksi tiedä ketään, mutta tiedän silti olevan niitä, jotka niin tekevät. En silti tuomitse heitä, sillä he luulevat sen olevan hyvä keino pitää hauskaa, mutta onko se? Luulen ettei ole, vaikka kuvittelevatkin niin. Enempää tästä aiheesta en kirjoita, mutta enemmän asiaatuntevat voivat toki kirjoittaa tästä.
Nyt lähden kohta juhlimaan juhannusta mökille, joten toivotan kaikille hyvää juhannusta!